Ruoka oli nyt mitä oli, järjestely muuten parempaa kuin viimme vuonna, vaikkakaan ei vieläkään täydellisesti. Pihvi oli paistettu korpuksi, pastaruoka näytti aika aneemiselta, kolmatta ruokaa en nähny tai en humalaltani muista. Kaikki lienee oli kuitenki syötävää
Ruokailussa on ollut aina jotain huomautettavaa, mutta sanottakoon että tämänkertainen mesta on toiminut parhaiten kautta-aikain.
Laatu vaihteli jonkunverran valitettavasti, osa pihveistä oli kengänpohjaa ja osa sai ylistystä, itse en ota kantaa siihen mikä näytti aneemiselta ja mikä ei, mutta itse syömäni pastaruoka oli ihan hyvää ja tekemäni kyselykierros tuotti pääosin positiivista palautetta safkan suhteen.
Raflassa juomatarjoilussa oli hieman ongelmaa nopeudessa, mutta safkapuoli hoidettiin mallikkaasti pienistä sotkuista huolimatta - todetaan että sotkut eivät olleet raflan vika vaan suomesta tehty tilaus ei ollut ihan täydellisen täsmällinen. Siitä huolimatta kahdessa tunnissa oli kaikki sapuskat (jälkiruokia myöten) kannettu yli 80:lle hengelle nenän eteen, eli ei voi nopeudesta tuossa suhteessa moittia.
Ravintolan yleinen asenne oli todella kohdillaan ja varsinkin tämä Italialaiselta vaikuttanut kokki oli varustettu todellisella pelisilmällä palvelun suhteen .
Loppuun todettakoon että raflalle toki kritiikkiä pitää antaa jos joku kusee, mutta häpeillekseni jouduin toteamaan että pari porukastamme olivat päättäneet jo etukäteen ennen ravintolan ovesta sisään astumista että "kaikki on aivan varmasti paskaa". Kun saavuimme turhan aikaisin ravintolaan ja meitä pyydettiin siirtymään alakertaan odottamaan aloitti eräs jopa huorittelemaan tarjoilijaa - hävetti olla suomalainen tuossa vaiheessa. Vaikka joku asia ottaa kupoliin niin koitetaan kuitenkin muistaa edes jonkinlaiset perus käytöstavat.
Olosuhteet huomioon ottaen mielestäni rafla toimi "ihan jees" - pitää kuitenkin muistaa että reilu 80 suun yhtaikainen ruokkiminen on hieman eri asia kuin mennä parin kaverin kanssa jonnekin syömään