Käytät vanhentunutta selainta. Se ei välttämättä näytä tätä tai muita verkkosivustoja oikein. Sinun pitäisi päivittää tai käyttää vaihtoehtoista selainta.
"Ota mitä saat ja niin usein kuin mahdollista." Tuolla motolla olen pysynyt reissuissa kohtaisessa ruumiin ja sielun voimissa. Siis kysehän oli vaan ruuasta ...
jos tien päällä niin usein ja vähän kerrallaan huoltsikoilla ja grilleillä ja jos yöksi on jäämässä niin ravintolaan ja kunnon sapuskaa ja ruokajuomaa perään..
Aamulla kunnon aamiainen. Päivällä jotain pientä ja kevyttä kaupasta, huoltoasemalta tms. Illalla sitten herkuttelua ravintolassa. Itse en välitä lomalla kokkailla, ainakaan millään trangialla, enkä etenkään tiskata.
en perskeles lomalla kokkaa..sitä saa tehä muuten nii paljon että on kiva vaan mennä valmiiseen pöytään napisemaan kuinka annokset on pieniä,kylmiä,vääränlaisia yms..
no rillimakkaraa voin venyä paistamaan ehtoolla leirissä
Riippuu ihan siitä että millanen reissu on kyseessä. Oikeestaan nuo kaikki ois voinut sopia, mutta nyt kun etupäässä maantien päällä tulee viuhkottua niin lähinnä huoltoasemilla, tosin missä milloinkin olis sopinut melkein yhtä hyvin.
Tosin se ruokailu on useimmiten jotain sämpylä+kaffi -linjaa, eväsmehujen tai vesipullon kera. Joskus omin eväin sopivalla maisema- tai taukopaikalla tien poskessa. Varsinkin pitempiä stinttejä maantiellä ajellessa sitä ei oikeestaan edes tee mieli mitään 'oikeaa' isoa ateriaa, varsinkin kun ne tahtoo olla melkoisen tuhteja huoltoasemillakin.
Sitten päivän ajourakan jälkeen on joskus kiva ottaa jotain enempi gurmetaalistakin, jos paikka on sopiva, tai sitten tyytyä omiin gourmet-kokin (nuotionsytytys-
) taitoihin jossain riittävän erähenkisessä leirintämajoituksessa.
Huoltsikkalla ja viel jos sattuu oleen kotipizza samas niin johan sopii mulle! Ja nykyisin se taitaa olla tos Nesteen yhteydes se kotipizza, muistaakseni
Reissussa yleensä syödään aamulla tukeva aamupala ja sitten päivällä huoltoasemalla tai ravintolassa, mikä nyt sattuu matkan varrella sopivasti olemaan, kun nälkä rupee olemaan. Jalottelu taukoja pidetään yleensä 2 tunnin välein ja sillon tankataan vettä tai energiajuomaa (kesäkuumalla varsinkin) ja salmiakkia & suklaata millä energiatarve tulee hyvin tyydytettyä. Näin ei pääse väsymys yllättämään. Illalla kun päivän etappi on taitettu syödään ja juodaan ilta olut ravintolassa ja täydellä vatsalla erittäin happirikkaan päivän jälkeen sänkyyn ja unten maille. Ja voin taata, että hyvin nukuttaa.
edit: jotenkin ei enää jaksa mitää ruuanlaittoa ruveta ajattelemaankaan, kun sitä kotona saa tehdä ihan tarpeeksi. Jos ollaan pyörän kanssa reissussa, niin siitä sitten nautitaan täysin siemauksin! Niin maisemien, kun fiiliksen ja ruokienkin suhteen. Seurasta nyt puhumattakaan
Hyvin nousee nämä tukevat aamiaiset pintaan näissä reissu ruokailuissa(niinhän se kuuluisi olla myös normaaleina päivinäkin....Mitä?Eikö kaksi isoa kuppia kahvia riitäkkään
)
No niinhän se on itselläkin että aamusta tavaraa ääntä kohti niin paljon kun menee.Taukoja pidän noin tunnin välein (tupakkia pitää saada)ja tankkauksista riipuen kahviakin tulee hörpättyä parin tunnin välein.Samassa saattaa mennä sämpylää tai vastaavaa...
Itse ruokailu tulee suoritettua nakkarilla,pizzeriassa,huoltsikalla ja myös ravintolassa riippuen tietenkin siitä minne on menossa.Kokoontuminen tai vastaava viikonlopun vietto tulee hoideltua makkaran grillaamisella......
Jos henk.koht.suosikkia haetaan niin kyllä se kallistuu juuri tuohon makkaran paistamiseen avotulella.